Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

“Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ – ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ”




Τελικά «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί». Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα έχει διαλύσει μιαν ολόκληρη χώρα από την αρχή που ανέλαβε την διακυβέρνησή της. Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα για το πώς μας οδήγησε στη... μέγγενη της Τρόικας, του ΔΝΤ και του Μνημονίου.
 Η ώρα της κρίσεως είναι εδώ. Σωρεία οι αποκαλύψεις για την τεχνητή διόγκωση του χρέους, καταδεικνύουν σαφώς ότι οι ιθύνοντες της κυβέρνησης μεθόδευσαν τον στραγγαλισμό μας από την γερμανοκρατούμενη ΕΕ και το ΔΝΤ. Όχι, δεν πρόκειται για τραγική αμέλεια, βλακεία ή ανικανότητα. Είναι ένα ανοιχτό έγκλημα, και αν θέλουμε να αναζητήσουμε τα κίνητρά του, πρέπει εκτός από όλα τα άλλα να ανατρέξουμε στα σκάνδαλα που προηγήθηκαν και άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου για το σάπιο πολιτικό σύστημα, όπως είναι αυτό της Ζήμενς, των υποβρυχίων και άλλων ων ουκ έστι αριθμός,  Δεν είναι δυνατόν πολιτικοί ενός κόμματος που έχει πάρει μίζες από τη Ζήμενς (βλέπε την ομολογία Τσουκάτου) και από τις προμήθειες όπλων και άρα μπορούν να εκβιάζονται ανοικτά  από τη Γερμανική και τη Γαλλική κυβέρνηση, τουλάχιστον, να αναλαμβάνουν την διαπραγμάτευση μαζί τους! Ως εκβιαζόμενοι θα κάνουν ότι τους ζητήσουν οι εντολοδόχοι τους, και βέβαια δεν θα τολμήσουν ποτέ να ψελλίσουν ο,τιδήποτε για τις Γερμανικές αποζημιώσεις !
 Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι η ελληνική κρίση ήταν απλώς μία μεθόδευση που επινοήθηκε για την λεηλασία της χώρας. Η κρίση έχεις βαθιές ρίζες και αγγίζει τον πυρήνα του σάπιου συστήματος της πασοκικής μεταπολίτευσης. Είναι η κρίση του ελληνικού παρασιτισμού, ενός συστήματος που προώθησε των ωαδελφισμό, την αρπαχτή, την ασυδοσία, την κομματοκρατία, τον αργυρώνητο συνδικαλισμό, την επίπλευση των αναξίων, την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα, την ηθική εξαχρείωση στην παιδεία και το κράτος, την εγκατάλειψη των εθνικών συνόρων και των εθνικών συμφερόντων. Ωστόσο, ήταν τα πασοκικά διεφθαρμένα ανδρείκελα που ανέλαβαν την εξουσία που την επιτάχυναν, και έπραξαν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να εξελιχθεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, στο γενικευμένο ξεπούλημα και την ανοιχτή κατοχή.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι εχθρός του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μισεί τον ελληνικό λαό. Ναρκισσιστές της εξουσίας, με φαντασιώσεις παντοδυναμίας, με την ακράδαντη πίστη ότι έχουν το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται άλλους και να ικανοποιούνται, με εκπορνευμένες συνειδήσεις, με αισθήματα απαξίωσης για αυτό το λαό.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται ως εχθρός του λαού. Γι’ αυτό καθημερινά με νέα μέτρα στοχεύει στην εξόντωση των εργαζόμενων, των νέων και των συνταξιούχων, ενώ αρέσκεται στην αστυνομική βία και την καταστολή, απαγορεύοντας τις συγκεντρώσεις και χτυπώντας ακόμα και μικρά παιδιά που τολμάνε και διαδηλώνουν… στο πεζοδρόμιο του Συντάγματος απέναντι απ’ την Βουλή.
 Για όλα αυτά τα εγκλήματα πρέπει να πληρώσουν. Η κυβέρνηση, η πολιτική της λεηλασίας και της υποτέλειας πρέπει να ανατραπεί άμεσαα, ενώ οι υπεύθυνοι για τη διάλυση της χώρας πρέπει να παραπεμφθούν σε ειδικό δικαστήριο. Το τελευταίο είναι εκ των ουκ άνευ και μόνο μια τέτοια ενέργεια θα σημάνει πραγματικά και συμβολικά την ρήξη με την πολιτική της υποταγής. Γιατί η ύβρις αντιμετωπίζεται μόνο με την κάθαρση.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ
27 Σεπτεμβρίου 2011
Κίνηση Πολιτών Άρδην
www.ardinkp.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου