Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Το ΠΑΜΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ σε συνεργασία με το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ σας προσκαλεί στον καθιερωμένο ανοιξιάτικο περίπατο του στο κέντρο της Αθήνας, στις 11 Μαΐου ώρα 10 πμ.

Σημείο συνάντησης όπως πάντα η όμορφη πλατεία ομονοίας.



http://lalipouli.blogspot.com/






Αφού συγκεντρωθούμε όλοι θα παρακολουθήσουμε τους ίδιους χαιρετισμούς από τα ιδία πρόσωπα με τα ιδία λόγια.










Κατόπιν θα ξεκινήσουμε την βόλτα στην ανοιξιάτικη Αθήνα θα ανέβουμε την σταδίου και θα περάσουμε μπροστά από την μεγάλη Βρετάνια θα συνεχίσουμε τον περίπατο μας περνώντας μπροστά από την βουλή των ελλήνων θα θαυμάσουμε τους τσολιάδες και θα ταΐσουμε τα περιστέρια.










Ενδέχεται κατά την διέλευση μας από την πλατεία Συντάγματος να συναντήσουμε την πλέμπα των......

 εργατών που θα είναι εκεί συγκεντρωμένοι και θα διαδηλώνουν την αγανάκτηση τους για τα απάνθρωπα αντεργατικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης του μνημονίου , κατά πάσα πιθανότητα θα μας παρακαλάνε να παραμείνουμε και να διαδηλώσουμε μαζί τους.










Εμείς απτόητοι κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια μας στα κελεύσματα των παρακατιανών εργατών και συνεχίζουμε την βόλτα μας.










Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε η ΕΛΙΤ των εργατών και δεν είμαστε διατεθειμένοι να ταράξουμε την ηρεμία της κατοχικής κυβέρνησης, έτσι κι αλλιώς εμείς μια βόλτα βγήκαμε να κάνουμε δεν θα εμπλακούμε εμείς στις μεταξύ τους διαμάχες .


Μην ξεχνάμε ότι είμαστε ένα πριβέ κλαμπ προέχει η προάσπιση των συμφερόντων του μαγαζιού μας .










Συνεχίζουμε λοιπόν την βόλτα μας στο ανοιξιάτικο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση τον σταθμό του μέτρο στην ακρόπολη. Στην πορεία μας θα θαυμάσουμε αριστερά τον...


βασιλικό κήπο το Ζάππειο και τις στήλες του ολύμπιου Διός .














Καταλήγουμε στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην ακρόπολη όπου παίρνουμε τον καφέ μας στα καφέ της περιοχής, όποιος θέλει μπορεί να φάει και σουβλάκι έξαλλου από την βόλτα θα μας έχει ανοίξει και η όρεξη.










Συζητάμε μεταξύ μας τις εντυπώσεις μας από τον περίπατο και διαλυόμαστε περιμένοντας με ανυπομονησία τον επόμενο περίπατο που θα διοργάνωση το ΠΑΜΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ και το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ.










Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι είμαστε η ΕΛΙΤ των εργατών και επιμιξίες με ιμιτασιόν παρακατιανούς εργάτες θα πρέπει να τις αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι.










Με εκδρομική διάθεση και εκδρομικούς χαιρετισμούς από το ΠΑΜΕ και ΦΕΥΓΟΥΜΕ και από το πριβέ κλαμπ ΚΚΕ!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου