Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πόσα «έσκαγε» ο Στρος Καν σε οίκους ανοχής;;;





Ο καλύτερος πελάτης πρακτορείου μοντέλων ήταν ο ισχυρός μέχρι πρότινος άνδρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν. Υπεύθυνη του πρακτορείου αποκαλύπτει πόσα λεφτά έχει ξοδέψει στη μεγάλη του αδυναμία , τις γυναίκες…







Κάθε μέρα που περνά όλο και πιο πιπεράτες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολυτάραχη ερωτική ζωή του «οδοστρωτήρα», πρώην γενικό διευθυντή του Δ.Ν.Τ, Ντομινίκ Στρος Καν.



Μια από τις πιο γνώστες «κυρίες» της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται οτι .......

ο 62χρονος ήταν πελάτης του πρακτορείο μοντέλων “Wicked”. Η 35χρονη Kristin Davis φρόντιζε να του εξασφαλίζει ραντεβού με call girls τα οποία όμως είχαν εκφράσει παράπονα για την επιθετική του συμπεριφορά.






Σύμφωνα με συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Times» ο Ντομινίκ χρησιμοποίησε το γραφείο τουλάχιστον δυο φορές το 2006.Η ίδια είπε πως ήρθε σε επαφή μαζί του μέσω της Irma Nici, μια ιερόδουλης από τη Βοσνία που έμενε στο Παρίσι.



Η Irma στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι πελάτες της ήταν ο David Beckham αλλά και ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer.







Η Irma Nici, είπε στην Daily Mail, ότι ο Στρος Καν ήταν σκληρός και επιθετικός, ωστόσο, κράτησε ένα κάποιο επίπεδο ευπρέπειας γιατί συνεργαζόταν με το πρακτορείο.






Σύμφωνα με την εφημερίδα ο ισχυρός άνδρας του Δ.Ν.Τ πλήρωσε 2.400 δολάρια σε μετρητά για δυο ώρες ανακούφισης με τα μοντέλα.






«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του», είπε η Davis.






«Τα κορίτσια μου είπαν ότι ήταν πιεστικός και εξαναγκαστικός. Δεν βίασε καμία όμως. Ωστόσο, με 1.000 δολάρια την ώρα, περιμένεις τους πελάτες σου να συμπεριφέρονται σαν κύριοι, όχι σαν ζώα«, πρόσθεσε η γυναίκα.






Η Davis του έστειλε και άλλο ένα κορίτσι από την Βραζιλία τον Σεπτέμβρη του 2006 που, επίσης, παραπονέθηκε για την συμπεριφορά του Στρος Καν. Ο οικονομολόγος βρισκόταν τότε στη Νέα Υόρκη για ένα συνέδριο που διοργάνωνε ο Μπιλ Κλίντον.

 
 
πηγη: http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου