Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΙΣΧΟΣ: Την ώρα που ο ελληνικός λαός πεινά, 800 βουλευτές ζητάνε αναδρομικά λεφτά! ΑΛΗΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ





Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 800-850 είναι συνολικά οι βουλευτές που έχουν προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο ζητώντας να πάρουν αναδρομικές αυξήσεις πατώντας πάνω στη σχετική ρύθμιση που ισχύει για τους δικαστικούς και συμπαρασύρει την βουλευτική αποζημίωση. Ή τουλάχιστον θα την συμπαρέσυρε αν η Βουλή δεν είχε αποφασίσει από το 2008 πως ακόμη και στην περίπτωση που οι συνταξιούχοι βουλευτές δικαιωθούν, οι εν ενεργεία συνάδελφοί τους δεν θα λάβουν τις αυξήσεις.







Το δεδομένο αυτό έσπευσε να επισημάνει ο..........
 πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης μόλις άκουσε τα λεγόμενα της αντιπροέδρου του Β΄τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.






Η κα Καλδή δήλωσε ότι εκκρεμοδικούν 800-850 τέτοιες υποθέσεις και η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου προσανατολίζεται στο να αποφασίσει υπέρ του να λάβουν αναδρομικά και οι εν ενεργεία βουλευτές από το 2008 και μετά. «Κάποιοι», είπε, «ζητούν τα αναδρομικά στη βάση της ρύθμισης που ισχύει για τους δικαστές από το 2003 έως το 2007, άλλοι που δεν μπήκαν στη ρύθμιση με όλες τις προσαυξήσεις και μία τρίτη κατηγορία από το 2008 και μετά»

 
 
ΠΗΓΗ: http://www.tsantiri.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου