Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Έπεσαν οι ΜΑΣΚΕΣ της Δεξιάς: Και συναίνεση δίνουν και υπέρ του εθνικού ξεπουλήματος είναι!





Όσο περνούν οι ημέρες και σφίγγουν οι καταστάσεις, η Ν.Δ. φανερώνει το γνωστό αντιλαϊκό της πρόσωπο και εγκαταλείπει το αντιμνημονιακό «προσωπείο». Σε σημερινές του δηλώσεις περί της περιβόητης «συναίνεσης», ο Γιάννη Μιχελάκης αποκάλυψε το πραγματικό, σκληρό, νεοφιλελεύθερο -και παραδοσιακά ξενόδουλο- πρόσωπο της Ν.Δ. Είπε:....








«Πίσω από τη λέξη συναίνεση η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την αναποτελεσματικότητά της καθώς», όπως είπε, «η κυβέρνηση δεν έχει εμποδιστεί σε τίποτα να κυβερνήσει, να ασκήσει την πολιτική της». Άρα, ομολογεί, ότι έχουν δώσει «συναίνεση» στην κυβέρνηση και στην πολιτική της, είναι υπέρ του σκληρού νεοφιλελευθερισμού (σιγά και μην δεν ήταν) και το πρόβλημα είναι η αναποτελεσματικότητα. Και συνέχισε:






«Στο θέμα, για παράδειγμα, της ΔΕΗ η πολιτική της ΝΔ είναι πιο επιθετική. Η κυβέρνηση δεν προχωρά σε καμία αποκρατικοποίηση. Στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων το «φιάσκο» του Αστακού και η κατάσταση στο Ελληνικό δεν έχουν να κάνουν με τη συναίνεση. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα αποτελεσματικότητας και την αδυναμία της προσπαθεί να την κρύψει πίσω από το θέμα της συναίνεσης».






Ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρος: και «συναίνεση» δίνουν και έχουν πιο επιθετικές θέσεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων. Τότε, ρε παλικάρια της Δεξιάς, γιατί παριστάνετε τους «αντιμνημονιακούς»; Δεν ντρέπεστε λιγάκι, ρε ξεπουλημένα και ξενόδουλα τομάρια, να κοροϊδεύετε το λαό ενώ στην πραγματικότητα στηρίζετε, είτε με την ανοχή – συναίνεσή σας, είτε πιέζοντας για πιο «επιθετικό» ξεπούλημα; Έχετε τελειώσει όλοι σας, παλαιοκομματικοί καραγκιόζηδες!

 
 
 
πηγη: www.tsantiri.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου