Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η καμαριέρα του Στρος Καν φορέας του AIDS;







Η ποινή της φυλάκισης ίσως δεν θα ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχεί το αφεντικό το ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν. Δημοσίευμα της εφημερίδας, New York Post, αναφέρει ότι η 32χρονη καμαριέρα είχε νοικιάσει διαμέρισμα για φορείς ή ασθενείς του AIDS στο Μπρονξ.







Η καμαριέρα, η οποία είναι μετανάστης από την Δυτική Αφρική, διέμενε στον τέταρτο όροφο του High Bridge μαζί με την 15χρονη κόρη της από τον Ιανουάριου. Προτού, όμως, πάει εκεί, έμενε σε.......

 άλλο διαμέρισμα στο Μπρονξ δίπλα στην κοινότητα για φορείς και ασθενείς με AIDS του Χάρλεμ, στην οποία μένουν αποκλειστικά ασθενείς ενήλικες με τις οικογένειές τους.






Ωστόσο, η εφημερίδα αναφέρει πως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει εάν όντως η γυναίκα είναι φορέας του AIDS λόγω του ιατρικού απορρήτου, όμως το μεσιτικό γραφείο υποστηρίζει ότι παρέχει διαμερίσματα μόνο σε άτομα που είναι θετικοί στον ιό του HIV ή πάσχουν από AIDS.






Εργαζόμενος της Κοινότητας του Χάρλεμ δήλωσε ότι τουλάχιστον ένα άτομο στην οικογένεια θα πρέπει να είναι οροθετικός ή να πάσχει από την ασθένεια, ενώ τόνισε ότι υγιής ενήλικας που έχει παιδί με AIDS δεν είναι δυνατό να συμβαίνει.






«Το παρόν διαμέρισμα δεν είχε νοικιαστεί με το όνομά της. Η Κοινότητα του Χάρλεμ τοποθετεί τους ενοίκους της στο κτήριό της», εξήγησε εργαζόμενος στο μεσιτικό γραφείο.






Σύμφωνα με πηγή, η καμαριέρα προηγουμένως διέμενε σε άλλο διαμέρισμα της High Bridge, το οποίο είχε ενοικιαστεί από την Harlem United. Η 32χρονη μετακόμισε εκεί το 2008.






Η 32χρονη κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν ότι την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα δύο φορές και στην συνέχεια προσπάθησε να την βιάσει την ώρα που καθάριζε το δωμάτιο στο ξενοδοχείο Sofitel στην Times Square της Νέας Υόρκης. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι έφτυσε το σπέρμα του στο πάτωμα, από όπου ελήφθη δείγμα για το τεστ DNA.






Οι δικηγόροι του Στρος Καν, ωστόσο, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο



 
 
 
πηγη:www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου