Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΚΡΗΤΗ: Φόβοι για άγρια βεντέτα – εκδίκηση για Στέλλα







Έντονους φόβους για βεντέτα από τους συμμαθητές και τους φίλους της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, οι οποίοι «βράζουν» για τον άδικο χαμό της, εκφράζει η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.






Μιλώντας με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου,.....

 Νίκο Κουρμούλη, το star.gr αποκαλύπτει ότι οι αρχές βρίσκονται επί ποδός για να αποτρέψουν ενδεχόμενη βεντέτα από συμμαθητές της 16χρονης.






«Δεν αποκλείουμε αντεκδίκηση για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και αυτό κυρίως από συμμαθητές και φίλους της 16χρονης. Οι γονείς δε νομίζω να μπουν σε αυτή τη φιλοσοφία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρμούλης τονίζοντας ότι οι αρχές διακριτικά «παρακολουθούν τα σπίτια των δραστών αλλά και ατόμων του φιλικού κύκλου της Στέλλας» για να αποτρέψουν οποιαδήποτε απόπειρα να μετατραπεί ο πόνος και η οργή σε εκδικητική μανία.






«Λύγισαν όταν βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων οι δράστες».






Οι δύο κατηγορούμενοι φίλοι της Στέλλας, ηλικίας 17 και 23 ετών, αρχικά είχαν αποφασίσει να κρατήσουν κρυφή την αλήθεια. Τελικά λύγισαν υπό το βάρος των αποκαλύψεων, αφού τα στοιχεία ήταν εναντίον τους.






«Βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων μετά την αξιοποίηση όλων των στοιχείων που έστρεφαν τις έρευνες στους ίδιους. Παραδέχθηκαν την ενοχή τους, ενώ στη συνέχεια περιέγραψαν αναλυτικά και το τι συνέβη όταν βρέθηκαν μόνοι τους με την άτυχη 16χρονη. Ανέφεραν από πού αγόρασαν το μπουκάλι ουίσκι, περιέγραψαν τις προσπάθειες για σεξουαλική συνεύρεση με τη νεαρή κοπέλα και όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το επίμαχο μοιραίο βράδυ» σημείωσε ο κ. Κουρμούλης διευκρινίζοντας ότι τα περιπολικά έκαναν πολλά δρομολόγια αναζητώντας και τελικά ανακαλύπτοντας στοιχεία που βοήθησαν να βρεθεί η άκρη του νήματος.






Η απολογία των νεαρών, οι οποίοι έχουν ήδη ομολογήσει την ενοχή τους, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου