Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Επόμενος στόχος, η Ελλάδα!








Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός. Επόμενος στόχος, η Ελλάδα. Bin Ellada. Τη δολοφονούν σιγά σιγά. Σε διαδηλώσεις, έξω από την πόρτα της, σε μισθούς και συντάξεις.







Περιχαρής ο Παπανδρέου δηλώνει «προχωρώ με όσους επικροτούν». Μόνο κρότοι ακούγονται προς το παρόν.






Βράζει ο τόπος.






Δολοφονία εν ψυχρώ στην 3η Σεπτεμβρίου, δίπλα...........

 στα όργανα του Παπουτσή που προστατεύουν τις πόρνες. Ελπίζω να βγάζουν «κάτι». Εκτός από το όργανο τους.






Ο Πάγκαλος εξαφανισμένος. Εκτός που είναι, κάνει και τον Βούδα. Θεωρήθηκε μεγαλύτερο το εκτόπισμα του Βενιζέλου. Σηκώθηκε ο ογκόλιθος της πολιτικής να πει το ποίημα του. «Αρνάκι άσπρο και παχύ και ανάκτηση της πολιτικής διεύθυνσης του τόπου». Τάχα γύρισε το μάτι του Παπανδρέου. «Τι θέλεις να πεις Ευάγγελε». Προσέξτε. Ο Βενιζέλος του είπε «κύριε πρόεδρε, εννοώ ότι πρέπει να ανακτήσει την πολιτική διεύθυνση του τόπου» και ο Βαθύς γνώστης της Ελληνικής γλώσσας πρωθυπουργός ηρέμησε. «Εύγε Βαγγέλη που ’χεις και κορμί σαν χέλι. Πάρε τηλέφωνο τον Σαμαρά, καλύτερα τώρα παρά μετά». Δεν υπάρχει καλύτερος επιθεωρησιογράφος από την κυβέρνηση.






Η αντιπολίτευση, δηλαδή η Ν.Δ., «στ’ αρχίδια της» δια στόματος και χειρονομίας Μεϊμαράκη. Λογικό μετά από τόσο Ζάππειο.


Ζούμε Ζάππειο 2. Επανεκκίνηση οικονομίας ζήτησε ο Αντώνης, δεν έχει πρόβλημα με τις εκλογές, αν είναι να ‘ρθουν θε να ρθούν αλλιώς θα πάει και Ζάππειο 3. Έχει 7 βήματα για την επανεκκίνηση. Και ο Φαραώ, 7 κατάρες είχε. Προφανώς ο αρχηγός της Ν.Δ. θεωρεί ότι ο Έλληνας, μετά από όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μαλάκας.


Πρότεινε δραστική μείωση φόρων. Διότι αν κερδίσει η Ν.Δ. θα χεστεί από το φόβο της η Τρόικα, θα φύγει, θα μας τα χαρίσει όλα, ο Στρός θα γίνει… Ο-που Στρός κι η μοίρα του.






Στο μεταξύ, νέος Λαλιώτης ανατέλλει στο κυβερνητικό στερέωμα. Ο Λοβέρδος. Επαναστάτες της φακής, τα βάζει με τα πολιτικά όσπρια με κινήσεις υπαγορευμένες από τον Μνημόνιο GAP.






Ήσυχος ο απόλυτος ηγέτης, την ώρα που η Αθήνα ξαναφλέγεται, πήγε στο Όσλο να δροσιστεί. Του προκαλεί αλλεργία η Ελλάδα. Άλλα του είχαν υποσχεθεί. Πίστεψε στο παραμύθι της μαλακόσκονης. Τρεις ψεκασμοί την ημέρα –την Ελλάδα κάνουν πέρα. Βρε, έχει ανοσία στη μαλακία ο Έλληνας. Ξύνεται ο Γιωργάκης «Αυτή η χώρα δεν πεθαίνει με τίποτα».






Εδώ δεν πεθαίνει –και καλά κάνει- ο Μητσοτάκης. Διώχνει τα κουνούπια. Όπως διώχνει τους Έλληνες αυτό που σήμερα λέγεται Ελλάδα. Πρωτεύουσα της Αφρικής λόγω φρίκης. Μας θέλουν τεταρτοκοσμικούς. Ζήτω οι λαθρέμποροι- κάτω οι νόμιμοι εμποροι. Ο Παπουτσής βλέπει μείωση εγκληματικότητας και δεν βρέθηκε ένας να τον στείλει σε οφθαλμίατρο, να του βγουν τα μάτια έξω με όσα δει. Κυρίως από αυτά που δεν κάνουν σωστά οι άνδρες του.






Η ζωή μας μια κάμερα. Ένα κινητό. Για 10 ευρώ. Ζωή σε λόγου τους.


Χέστηκαν όλοι. Ο Εφραίμ ξαναπήρε το ταμείο της Μονής. Μονή του.






Ο Σημίτης στέλνει μανιφέστο για την Siemens. Μανιφέστο κι άστα. Ο Άκης υποβρυχιάκης κάνει καταδύσεις και βλέπει ότι χωρά πολλούς ο πάτος της θάλασσας. Για την ανεργία δε μιλά κανείς. Ακόμα και οι μπάτσοι τα παίρνουν από τουρίστες για να μην τους δώσουν κλήση. Δε βγαίνουν, έχουν έξοδα. Και μείς έξοδο. Γιατί το βλέπω. Έξοδος εμπρός. Είναι βρεγμένα τα ξύλα, φταίει και ο κωλόκαιρος, κάποια στιγμή θα ανάψει η σπίθα.


Μόνο που οι ειδικές δυνάμεις καραδοκούν. Είναι υπό κατοχή η Bin Ellada. Τόσο καιρό τρώγαμε το λίπος μας περιμένοντας θαύμα. Από ποιόν. Βρέ δεν αλλάζει ο Έλληνας….






Άγγελος Πυριόχος

 
 
ΠΗΓΗ: http://www.tsantiri.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου