Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 42ΧΡΟΝΟΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ








Τέλος στη ζωή του έδωσε  ο 42χρονος Ζακυνθινός Διονύσιος Δεσύλλας που βρέθηκε κρεμασμένος σε ερημική αποθήκη στο χωριό Σκουλικάδο Ζακύνθου.






Από όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία ο 42χρονος είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή. Ύστερα από έρευνες ο άτυχος Ζακυνθινός βρέθηκε νεκρός από τον αδελφό του. Ο Διονύσιος Δεσύλλας είχε δέσει ένα σχοινί......


 στο κάσωμα και είχε φτιάξει μια θηλιά. Στη συνέχεια κλώτσησε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί με συνέπεια να πεθάνει ακαριαία.


Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία είναι τα χρέη που είχε στο δημόσιο από μια παλιά του επιχείρηση ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του και σχετική δίκη. Αδυνατώντας να αποπληρώσει τις οφειλές αποφάσισε να αυτοκτονήσει αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ευχαριστούσε την οικογένειά του για την στήριξη που του παρείχε όλα τα χρόνια και συμπλήρωνε πως “ ήρθε η ώρα να αυτοκτονήσω, γιατί δεν θέλω να πάω φυλακή”.






Το περιστατικό δείχνει ξεκάθαρα την πίεση της Πολιτείας σε όσους της χρωστούν με αποτέλεσμα να τους οδηγεί στην απόγνωση.



πηγη: www.imerazante.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου