Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

H ΝΔ σαμποτάρει τις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων»...




Ξυπνήστε βόδια, φωνάζει η ΝΔ στους «Αγανακτισμένους Πολίτες»...



Αρνητικά βλέπει η ΝΔ και σαμποτάρει τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις των πολιτών, γιατί αμφισβητούν το ρόλο του διαχειριστή και του σωτήρα στα χρεωκοπημένα και αναξιόπιστα πολιτικά κόμματα τα ίδια που δημιούργησαν τη κρίση, και επειδή οι πολίτες βρίζουν τους πολιτικούς.Γι αυτό βάζει μπροστα τα παπαγαλάκια της να τις απαξιώσουν.


Την ώρα που οι πρώτοι διαδηλωτές «Αγανακτισμένοι Πολίτες», κατηφόριζαν στη Πλατεία Συντάγματος, κατέβαιναν στο Λευκό Πύργο, γέμιζαν τις πλατείες στις μεγάλες Ελληνικές πόλεις, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....
δεχόταν τους εκπροσώπους της Τρόικας στα γραφεία της. Και ίσως το να παρέτασε καμμιά εκατοσταριά διαδηλωτές εμπρός από τα γραφεία της να μην ήταν κόσμιο, αλλά ήταν κόσμιο να αποκαλεί βόδια τους πολίτες που...


συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις, και αναρχοαριστερούς ;






Πραγματικοί διάλογοι από τις αναρτήσεις στο facebook μεταξύ φίλων και στελεχών της ΝΔ, με αφορμή τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις των Αγανακτισμένων Πολιτών, που η ΝΔ αποκηρύσσει. Στα λόγια αντιμνημονιακή, στη πράξη κυβερνητική.


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΧΛΑ


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, ΤΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ TOΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ : Άσε μας ρε Χρήστο που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τι γίνεται και τι παίζεται στις πλάτες σας. Στο καλό αγκαλιά με την αλλοδαπή τσόντα και τους αναρχο-άπλυτους. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ : Σας ευχαριστησε η Αλ Σαλέχ και το Ιντιμίντια; Την επόμενη φορά να υπογράψετε κι όλας για να έχουν τα στοιχεία σας.ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ : Ούτε Αλ Σάλεχ ούτε Ιντιμίντια ! Ηρθαν άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικης τάξης ! Ψάξε στις φωτογραφίες και δες τα πρόσωπα των ανθρώπων! Σήμερα δούλεψες για το ΠΑΣΟΚ !ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ : Παράτα μας ρε Χρήστο, έχω σπουδαιότερα προβλήματα από τις βλακείες σας. Σε λίγο θα μας παίρνουν τα σπίτια οι λαθρομετανάστες και εσείς θα κάνετε ταξικές επαναστάσεις για να εκτονωθείτε.


ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ : Οσο για την πρωτοβουλία αριστεροκατευθυνόμενη ήταν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΙΔΗΣΗ!


ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΝΔ : Καλά σε κανένα δεν κάνει εντύπωση πως τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, ξαφνικά προβάλλουν μια "αυθόρμητη" εκδήλωση; Κανείς δεν σκέφτηκε ότι η πράσινη χούντα που βγάζει τα ΜΑΤ για ψύλλου πήδημα και σακατεύουν τον κόσμο στο ξύλο, δεν υπήρχαν χθες, ούτε για δείγμα; Στην ψυχολογία των μαζών αυτό λέγεται αποσυμπίεση, αποφόρτιση έντονων συναισθημάτων. οινώς πήγατε, χαρήκατε, τα είπατε και τέρμα. Αυτό το γεγονός σας έδωσε ένα αίσθημα πληρότητας και ικανοποίησης ότι προσφέρατε, ενώ στην ουσία δεν παράγατε κανένα έργο. Τελεία. Την ίδια ώρα γινόντουσαν διαδηλώσεις που χρειαζόντουσαν την παρουσία σας και εσείς απλά δεν είσαστε εκεί. Διαδηλώσεις που με τη μαζικότητα τους θα σταματούσαν ενέργειες και κακώς κείμενα. Αυτό είναι όλο. Βασίζεται στην ψυχολογία των μαζών και το ξανασυναντάμε επί εποχής Γκέμπελς. Κοινώς σας χρησιμοποίησαν. Τόσο απλά και τόσο αποτελεσματικά. Κοινώς σας χρησιμοποίησαν.


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ : Δυστυχώς απογοήτευσε πολλούς το ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ και φασαρίες. Πάντως ο ΓΑΠ θα ευχαριστεί τους κομματικούς μηχανισμούς της ΝΔ που απέτρεψαν τους οπαδούς τους να πάνε και να διαμαρτυρηθούν... Συγχαρητήρια !!!


Θαυμάστε πολιτικό σκεπτικό κόμματος αλλά και επίπεδο στελέχους του καθοδηγητικού μηχανισμού της ΝΔ, και μάλιστα γυναίκας, με συμμετοχή στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, που επιτίθεται από τις σελίδες του facebook σε πολίτες φίλους της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τους βόδια, γιατί συμμετείχαν στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων Πολιτών του Συντάγματος και του Λευκού Πύργου, που η ΝΔ σαμποτάρισε.


‘Ισως το άτομο αυτό ενοχλήθηκε γιατί δεν συμμετείχε η Χρυσή Αυγή και η 4η Αυγούστου στις εκδηλώσεις αυτές, μια που είναι τακτικός συνοδοιπόρος και σύνδεσμος τους.


Στη ΝΔ είναι γνωστό ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, που συμμετέχουν, που δεν συμμετέχουν, γιατί συμμετέχουν, πως συμμετέχουν, τι λένε γιατί δεν συμμετέχουν κλπ.


Γιατί δεν κοιτάζουν τα παιδιά της Τζότζολα τι έγραψε ο ιδεολογικοπολιτικός καθοδηγητής τους το ΑΝΤΙΝΕWS για τη συμμετοχή των πολιτών μόλις είδε την επιτυχία των συγκεντρώσεων, για να αποφύγουν τέτοια λάθη ;


Αλλά μάλλον η ΝΔ είναι και πάλι απούσα από την κοινωνία, αφού ασχολείται μόνο με τις εσωκομματικές ισορροπίες της, και τη προώθηση των νέων εμπίστων σαμαροφυλάκων του αρχηγού της.


Που καιρός για λαϊκές διαμαρτυρίες……μπορεί οι πολίτες να κακομάθουν και να αρχίσουν να διαμαρτύρονται και στη Συγγρού για την ηθελημένα επιλεγμένη ανυπαρξία της ΝΔ.


Γι αυτό και μόνο αρνητικά και με καχυποψία βλέπει η ΝΔ και σαμποτάρει τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις των πολιτών, που αμφισβητούν το ρόλο του διαχειριστή και του σωτήρα διεξόδου από τη κρίση, στα χρεωκοπημένα και αναξιόπιστα πολιτικά κόμματα, τα ίδια που δημιούργησαν τη κρίση.






ΠΗΓΗ:  http://fonaklas.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου