Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»




Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά κάλεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής να πάρει θέση αν στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις «αισχρές», όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.....
 ως «έμμισθο μπρόκερ διεθνών τοκογλύφων»







Ο κ. Πεταλωτής, με αφορμή ερώτηση για το είδος της σάτιρας από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, στην οποία προβλήθηκαν αποσπάσματα δηλώσεων του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Σύρος Καν, κατηγόρησε την ΝΔ «ότι με ξεδιάντροπο τρόπο βρήκε πάτημα να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Αν κάλυψαν τα θαυμάσια «γαλλικά» του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή να απαντήσουν αν υιοθετούν ή όχι τις αισχρές δηλώσεις του κ. Καμμένου».






Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε στην κριτική του προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «αναπαράγει σενάρια συνομωσιολογίας». Όσον αφορά την σάτιρα ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν πρέπει να ξεπερνιούνται τα όρια και πρέπει να επικρατεί το μέτρο. «Η κυβέρνηση δεν ασχολείται με τις εκπομπές σάτιρας», κατέληξε.

 
 
πηγη: http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου