Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τροϊκανοί σώστε μας. Μην μας δώσετε άλλη δόση






Η μόνη σωτηρία της χώρας είναι να μας βγάλει κόκκινη κάρτα το κλιμάκιο της τρόϊκας που έρχεται στην Ελλάδα και έτσι να μην μας δώσουν άλλη δόση. Αλλά δυστυχώς δεν θα το κάνουν. Δεν συμφέρει τους ίδιους. Εδώ βρήκαν ανύπαρκτες αντιστάσεις και την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Δεν θα μας αφήσουν.



Ναι αδέρφια. Μην ταράζεστε από μια τέτοια εκδοχή.


Έχετε πλέον όλοι πιστεύουμε αντιληφθεί, ότι με το μνημόνιο και το δάνειο των 110 δις ευρώ, συντελέστηκε...........

 ένα μεγάλο έγκλημα και αυτό ήταν η μετατροπή των χρεών που είχε το κράτος προς ιδιώτες, σε διακρατικά χρέη, με ταυτόχρονη απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Τώρα πάει να συντελεστεί ένα δεύτερο ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα. Η υποθήκευση της ελληνικής επικράτειας απευθείας στους δανειστές, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η μετατροπή των ιδιωτικών χρεών σε χρέη διακρατικά, με οριστική απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, του μόλις 190 χρόνων ελεύθερου ελληνικού κράτους.


Από την αρχή πριν το μνημόνιο, φωνάζαμε από αυτό εδώ το blog, Καλύτερα βρε Έλληνες να πτωχεύσουμε τώρα. και προειδοποιούσαμε για τις συνέπειες, ζητώντας δημοψήφισμα. Όμως τίποτα φυσικά. Τον περασμένο Νοέμβριο συνεχίσαμε να λέμε πως Ακόμα και τώρα πρέπει να πτωχεύσουμε., αλλά και πάλι τίποτα.






Πριν τα Χριστούγεννα (τότε που η χώρα μας είχε πάρει μόνο 26 δις από τα 110 δις ευρώ) καλούσαμε ξανά την κυβέρνηση να σταματήσει και να μην πάρει άλλη δόση, γιατί μπαίνουμε πιο βαθιά στην εξάρτηση, όμως και πάλι τίποτα.


Σήμερα έχουμε πάρει 53 δις από τα 110 δις. Ακόμα και τώρα μπορούμε να μην πάρουμε άλλα χρήματα, να ρυθμίσουμε αυτά που πήραμε από τους ευρωπαίους φορολογούμενους και από το ΔΝΤ, για να τα επιστρέψουμε με κάποια επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση του επιτοκίου, ώστε να ανακτήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία και να έχουμε να κάνουμε μόνο με τους ιδιώτες τοκογλύφους.


Ναι, στην αρχή θα ζοριστούμε πολύ, αλλά αναγκαστικά θα στήσουμε πολύ γρήγορα μηχανή παραγωγής και ανάπτυξης, που τώρα δεν έχουμε, γιατί απλά δεν θα μπορεί να γίνει αλλιώς, ελλείψει νέων δανείων. Καλύτερα, αδέρφια Έλληνες, ελεύθεροι και αφεντικά παρά σκλάβοι.


Επειδή αυτή η κυβέρνηση δεν θα το κάνει, γιατί θα καταρρεύσει το καθεστώς που υπηρετεί, αλλά θα μας ξεκάνει για πάντα.


Επειδή η Νέα Δημοκρατία είναι ξενοφοβική και θα κάνει ότι της πούνε οι «φίλοι» της στην Ευρώπη.


Τουλάχιστον ας μας λυπηθούν οι τροϊκανοί και ας μας πτωχεύσουν οι ίδιοι τώρα, όχι αργότερα.


Λυπηθείτε μας τροϊκανοί, στο όνομα της αρχαίας ιστορίας μας, που σήμερα την εξευτελίσαμε.


Αν όχι, τότε ας μας λυπηθεί ο Θεός!!!




ΠΗΓΗ: hassapis-peter.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου