Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΒΟΜΒΑ Π.Γιαννακόπουλου:«Κουράστηκα. Ίσως φύγω…»





«Βόμβα» του Παύλου Γιαννακόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγες ώρες μετά το θρίαμβο της κατάκτησης του έκτου ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό. «Κουράστηκα μετά από 40 χρόνια και σκέφτομαι να φύγω.







Αν βρούμε έναν άνθρωπο που αγαπά την ομάδα και μπορεί να την κρατήσει ψηλά, γιατί να μην αποχωρήσουμε;», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ. «Η επιτυχία ανήκει στον μεγάλο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες μας», τόνισε για τον τίτλο.




Αναλυτικά η συνέντευξη:.....

«Έχουμε βαρεθεί, έχουμε κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι στην ομάδα 40 χρόνια. Η κούραση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αύριο-μεθαύριο, φέτος, σε ένα ή δύο μήνες, μπορεί να φύγω και να δώσουμε τον Παναθηναϊκό σε έναν καλό φίλο της ομάδας. Είναι στο μυαλό μου αυτό. Γιατί να μην είναι; Η κούραση είναι συνεχής. Σαράντα χρόνια τα ίδια και τα ίδια, είτε ποδόσφαιρο είναι αυτό, είτε μπάσκετ. Για να το καταλάβετε πρέπει να το ζήσετε και να το νιώσετε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ.







Όσο για το αν έχει ήδη μιλήσει με κάποιον ενδιαφερόμενο, είπε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Σκέψη υπάρχει. Με μεγάλη χαρά θα δίναμε τον Παναθηναϊκό σε έναν άνθρωπο που θα ενδιαφέρεται για την ομάδα, θα την αγαπά, θα τη βλέπει όπως εμείς και θα μπορεί την οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά συνεχίζοντας τις επιτυχίες ή φέρνοντας ακόμη και μεγαλύτερες. Να πετύχει ό,τι εμείς κι ακόμη περισσότερα», ενώ διαβεβαίωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως «… αν συνεχίσουμε, θα είναι και η επόμενη μια μεγάλη μέρα».






Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας ο Παύλος Γιαννακόπουλος απένειμε τα εύσημα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους παίκτες του. «Έχουμε εμπιστοσύνη στην αξία και τη φιλοσοφία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ήταν μεγάλη επιτυχία του κόουτς και των παλικαριών του. Τα συγχαρητήρια ανήκουν πρώτα στον Παναθηναϊκό, στον προπονητή και τους παίκτες. Ήταν μεγάλη επιτυχία», ενώ χαρακτήρισε κομβική την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά: «Το σημαντικότερο ήταν η επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα πεντακάθαρα και με μειονέκτημα έδρας».






Όσο για το αν ανησύχησε από την αντεπίθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τέλος της σεζόν, είπε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ. Πίστευα στον Ομπράντοβιτς και τους παίκτες μας».






Ερωτηθείς για την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και την προσφορά του, απάντησε: «Ο Διαμαντίδης υπήρξε ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια. Να πω σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές ένα μεγάλο ευχαριστώ και να δώσω συγχαρητήρια για την επιτυχία τους».






Για την απουσία του από το Final 4 της Βαρκελώνης τόνισε: «Δεν μπορούσα να πάω λόγω ασθένειας. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να είμαι έτοιμος και να πάω να συγχαρώ από κοντά και τον προπονητή για τη μεγάλη τους επιτυχία».






Τέλος, για τις επόμενες βλέψεις του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο αλλαγών στο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι, είπε: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον μεγάλο Ομπράντοβιτς».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου