Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κουκουλοφόροι έκαψαν γυναίκα με μολότοφ στη λαϊκή των Εξαρχείων [ΒΙΝΤΕΟ]







Το παρακράτος της άκρας δεξιάς και της άκρας «αριστεράς» είναι κοινό και υπηρετεί κοινά συμφέροντα. Το έχουμε γράψει και το λέμε ξανά! Το μαρτυρούν και τα γεγονότα.







Σήμερα το μεσημέρι, μετά τις 12.00, ομάδα κουκουλοφόρων παρακρατικών επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου. Τις έριξαν ακριβώς στην είσοδό του. Λαμπάδιασε με τη μία ο χώρος μπροστά στη σκοπιά και δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια, η ίδια συμμορία, δίχως λόγο και αιτία,........

 στη γωνία των οδών Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη, εν μέσω λαϊκής αγοράς, έριξαν και άλλη μολότοφ σε διερχόμενη μηχανή, αφού πρώτα κατέβασαν με τη βία τον οδηγό της. Από τη δεύτερη επίθεση άρπαξε φωτιά ένας πάγκος με λουλούδια και η άμοιρη γυναίκα που δούλευε εκεί! Δείτε στο βίντεο τη γυναίκα με εγκαύματα από την άνανδρη επίθεση των καθαρμάτων, τις καταστροφές και το χάος που επικρατούσε στην περιοχή, καθώς και μια μαρτυρία:



 
 
Από την φωτιά που ξέσπασε στο Αστυνομικό Τμήμα έπαθαν ζημιές τρία αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα είναι με συμβατικές πινακίδες της Ασφάλειας και τα άλλα δύο ΙΧ.



Αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση από την αστυνομία στην περιοχή απ’ όπου προσάγονται άτομα στην Ασφάλεια για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το επεισόδιο
 
 
 
 
πηγη: http://www.tsantiri.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου