Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

«Ακέφαλες» υπηρεσίες 20 μέρες μετά την έναρξη των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ



Εικόνα αποσύνθεσης εξακολουθεί να εμφανίζει η Ελληνική Αστυνομία! Αξιωματικοί αρνούνται να μεταβούν στις θέσεις όπου τοποθετούνται και η ηγεσία κάνει… παζάρια για να βρει λύσεις.




Εικόνα ακυβέρνητου κι ανεμοδαρμένου καραβιού εξακολουθεί να παρουσιάζει η αστυνομία, όχι μόνο εξαιτίας των ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά και αδυναμία επισκευής των βλαβών στο στόλο των αυτοκινήτων, που εξακολουθούν να «επουλώνονται» επιδερμικά με χορηγίες, για τις οποίες υπάρχει καταβολή -άγνωστου ακόμη- ανταποδοτικού τέλους.



Είκοσι ημέρες μετά την έναρξη των κρίσεων και τη διατήρηση ακέραιης κι αναλλοίωτης στην ηγεσία του σώματος της ιεραρχικά πρώτης τριανδρίας των αντιστράτηγων, νευραλγικές υπηρεσίες παραμένουν…....
 ακέφαλες κι αφημένες σε αποσύνθεση κι αποδιοργάνωση.



Είναι χαρακτηριστικό ότι, πέρα από τις ούτως ή άλλως αυτοδιοικούμενες με κεκτημένη ταχύτητα κεντρικές υποδιευθύνσεις της Ασφάλειας Αττικής, όπως το Ανηλίκων, τα Ναρκωτικά, το Οικονομικό Έγκλημα, υπάρχουν αποκεντρωμένες υπηρεσίες και τμήματα στα οποία η απουσία κεντρικής διοίκησης έχει επιφέρει δραματικές λειτουργικές ανωμαλίες.



Η κατάσταση στην περιφέρεια δε, είναι απείρως περισσότερο μπερδεμένη και απορυθμισμένη εξαιτίας της απουσίας διοικήσεων. Πληροφορίες σημειώνουν πως η ηγεσία επιδίδεται σε ένα ανεπίδεκτο αλισβερίσι με τη λεγόμενη γενιά των αλεξιπτωτιστών αξιωματικών που αναρριχήθηκαν σε διοικητικό επίπεδο στο σύνολο τους μετά τις τελευταίες κρίσεις και πραγματοποιούνται διαρκείς υπαναχωρήσεις κι αλλαγές πλάνων, μπροστά στην άρνηση κάποιων ισχυρών αξιωματούχων να μεταβούν στις θέσεις που επιλέγονται να τοποθετηθούν.



ΠΗΓΗ: newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου