Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου στο υπουργικό... "Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας" !!!! (ναι καλά)





"Δεν θα κλειστούμε στα γραφεία μας, θα είμαστε κοντά στο λαό, άλλωστε γι αυτό μας ψήφισαν οι πολίτες", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Η αναφορά του κ. Παπανδρέου έχει σχέση με τα επεισόδια.............
 που προκαλούν μεμονωμένες ομάδες πολιτών, σε βάρος κυβερνητικών και κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και γενικά σε βάρος πολιτικών στελεχών. Τη Δευτέρα, μάλιστα, οργανώθηκε ανάλογη συγκέντρωση στη Σύρο, όπου είχε μεταβεί ο Πρωθυπουργός.



Στο Υπουργικό Συμβούλιο, συζητώνται τα εξής πέντε θέματα:



- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά το θεσμικό πλαίσιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τις συλλογικές οργανώσεις και την επιχειρηματικότητα του αγροτικού κόσμου.



- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά την διαδρομή και εγκατάσταση του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, των αγωγών φυσικού αερίου Ελλάδας - Ιταλίας και Ελλάδας - Βουλγαρίας και άλλες ρυθμίσεις.



- Νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που αφορά τα απόβλητα και πιο συγκεκριμένα την ενσωμάτωση της οδηγίας 2008/98/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Νοεμβρίου 2008 "για τα απόβλητα και την κατάργηση ορισμένων οδηγιών".



- Νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που αφορά την αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας και άλλες διατάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου