Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

"Κλέφτες! Κλέφτες!", φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα- ΦΩΤΟ και VIDEO



Έγινε αυτό... που δεν ήθελαν... Τους αποδοκίμασαν παντού ! Δείτε φωτο και video


- "Κλέφτες! Κλέφτες!", φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα

- 'Ενταση νωρίτερα μεταξύ Χρυσαυγιτών και ΜΑΤ

- Πανό και συνθήματα και στην Θεσσαλονίκη - 'Ιδια εικόνα και σε πολλές πόλεις της χώρας



Aθήνα, Θεσσαλονίκη, Πετρούπολη και σε δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας οι πολιτικοί αλλά και οι πολιτικές τους έγιναν κόκκινο πανί για όσους συγκεντρώθηκαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 25η Μαρτίου.



Ειδικά στην Αθήνα, πολίτες εξαγριώθηκαν μόλις είδαν πολιτικούς από όλα τα κόμματα να κάνουν δηλώσεις για το νόημα της ημέρας. "Κλέφτες! Κλέφτες!" αλλά και "Αίσχος!", οι λέξεις που βγήκαν από τα στόματα εκατοντάδων πολιτών.



Το κλίμα πλέον έχει αλλάξει. Οι εορτασμοί των εθνικών επετείων έχουν μετατραπεί..............

 σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αποδικιμασίας κατά των πολιτικών. Και αυτό είναι εμφανές από τις ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται γύρω από πολιτικά πρόσωπα για να τους προφυλάξουν από την οργή των πολιτών. Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας αλλά ήταν μεμονωμένες. Τώρα οι εκδηλώσεις αυτές έχουν γίνει κύμα το οποίο δύσκολα ανακόπτεται.



Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης, ο κ. Μεϊμαράκης και ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος ήταν και το κόκκινο πανί για τους συγκεντρωμένους.



Πολλοί από τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος άρχισαν να φωνάζουν «Κλέφτες», «Κοπρίτες», «Προδότες», «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα» και άλλα πολλά συνθήματα, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να επιβάλλουν την τάξη και να μην αφήσουν κανένα να σπάσει τον κλοιό ώστε να κατευθυνθεί προς το μέρος των πολιτικών.


ΩΡΑ 11.00 ΜΑΤ ΑΠΩΘΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Νωρίτερα και πριν ξεκινήσει η παρέλαση, τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε πακιστανούς οι οποίοι πωλούσαν ελληνικές σημαίες.


Οι αστυνομικοί απώθησαν τους επιτιθέμενους στην οδό Βασιλέως Γεωργίου μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία αλλά εκείνοι προσπάθησαν να σπάσουν εκ νέου τον κλοιό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου