Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τις άρπαξε για τα καλά ο Κούγιας στη Ριζούπολη!!!





Θύμα επίθεσης έγινε ο Αλέξης Κούγιας στο γήπεδο της Ριζούπολης στο ματς του Απόλλωνα με την Κόρινθο!




Περίπου στο 15ο λεπτό του αγώνα, ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής μαζί με τον προπονητή της, Ηλία Φυντάνη, μπήκαν στο γήπεδο και πήγαν στα επίσημα, για να παρακολουθήσουν τον προσεχή αντίπαλο τους. Οταν τον είδαν, κάποιοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και στη συνέχεια λογομάχησαν μαζί του.



Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε και κάποιοι από αυτούς...............
 πέτυχαν 2-3 φορές τον Κούγια, ενώ τους έριξαν καφέδες και άλλα αντικείμενα! Με την επέμβαση της αστυνομίας τα δύο θύματα της επίθεσης απομακρύνθηκαν από το γήπεδο της Ριζούπολης, κάτω από τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων.




Η επίθεση που δέχθηκαν οι Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης στην Ριζούπολη, οδήγησαν τον γνωστό ποινικολόγο να καταθέσει μήνυση.




Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με τη μήνυση, δέχθηκαν επίθεση με κλωτσιές στο κεφάλι από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, καθώς και από παλιό ποδοσφαιριστή του ίδιου συλλόγου.



«Παρακολουθούσαμε τον αγώνα από τις κερκίδες επισήμων της Ριζούπολης, όταν δέχθηκα κλωτσιά στο κεφάλι από τον πρόεδρο της γηπεδούχου ΠΑΕ, Σταμάτη Βελλή, αλλά και από παλιό ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα που τον συνόδευε.





Μας έβριζαν και απειλούσαν «σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα». Αυτή την ώρα βρισκόμαστε στο τμήμα προκειμένου να κατατεθεί μήνυση κατά των ανθρώπων που μας αντιμετώπισαν κατ` αυτόν τον τρόπο. Ζητήσαμε τη σύλληψή τους», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια στην EΡA Σπορ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου