Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αξιωματικός της ΕΥΠ ο πατέρας μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς






Οι συμπτώσεις που στροβιλίζονται μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια της ζωής είναι πολλές φορές απίστευτες και κατασκευάζουν αληθινά σενάρια που ανταγωνίζονται τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις αστυνομικών ταινιών.
Αρκεί να είναι απλές συμπτώσεις και όχι ιστορίες συνωμοσίας με ύποπτα κίνητρα και παρακρατικές προεκτάσεις.

Ένας από τους κατηγορούμενους ως μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, ο οποίος συνελήφθη στο Χολαργό στις 14 Μαρτίου στη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, φέρεται να .............
κατάγεται από οικογένεια που έχει θητεύσει στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία, ο πατέρας του 26χρονου Κ.Π. ήταν στο παρελθόν από τα πιο έμπειρα στελέχη στον τομέα της ελληνικής αντικατασκοπίας, ενώ η μητέρα του εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να υπηρετεί ως πολιτική υπάλληλος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Η επαγγελματική ταυτότητα της μητέρας και του πατέρα του φερόμενου ως μέλους του νέου αντάρτικου πόλης σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο ποινικοποίησης οικογενειακών καταβολών.
Έχουν όμως δημιουργήσει -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- σοβαρό εσωτερικό προβληματισμό σε υψηλά ιστάμενα στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τα οποία, πληροφορούμενα της σατανικές «συμπτώσεις», έχουν μείνει άναυδα.

Ο πατέρας του συλληφθέντος 26χρονου, που μετά από την παρουσία του ενώπιον του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είναι σήμερα απόστρατος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς. Επί σειρά ετών ήταν αποσπασμένος από το ΓΕΣ στο 4ο Τμήμα της Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που παρέχεται για το θέμα με εξαιρετικά προσεχτικό τρόπο ώστε να μη θιγεί η προσωπικότητα, η προσφορά και το κύρος των αναφερόμενων προσώπων, ο τότε αξιωματικός του Στρατού ήταν επιφορτισμένος στο πλαίσιο των καθηκόντων του με θέματα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων.

ΠΗΓΗ: grafides.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου