Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Σύρραξη Κούγια με παίχτες του ΠΑΟ Ρουφ.



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλλάς» στην Πάτρα, που κατέλυσε η αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ.




Γύρω στις 7.30 το απόγευμα, κάποιοι παίκτες του ΠΑΟ Ρουφ βρέθηκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ εκείνη την ώρα ήταν εκεί ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, που...............
 διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο, μαζί με τον Αλέξη Κούγια και τον Πέτρο Σταθάκη. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια ήταν απίστευτες. Ο μεγαλομέτοχος των Πατρινών αντάλλαξε «γαλλικά» με τους παίκτες του Ρουφ και ακολούθησε σύρραξη, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» και οι παράγοντες της Παναχαϊκής.



Αποτέλεσμα ήταν οι Μπαρμπούδης, Γιαννιτσανάκης, αλλά και ο γυμναστής του ΠΑΟ Ρουφ, Κώστας Ανδριόπουλος να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Πάτρας «Αγιος Ανδρέας» για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στη συνέχεια επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ενώ αποφασίστηκε καμία πλευρά να μην καταθέσει μήνυση.



Ο Γιαννιτσανάκης δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και αισθανόταν ζαλάδες, ενω ο γυμναστής έχει τραυματιστεί στο αυτί. Και οι δύο παρέμειναν στο νοσοκομείο, μέχρι να βγουν οι εξετάσεις τους, ενώ ο Μπαρμπούδης επέστρεψε στο ξενοδοχείο.



Παράλληλα, αν και προτάθηκε να μεταφερθεί η αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ σε άλλο ξενοδοχείο στο Αίγιο, αποφασίστηκε να παραμείνει στην Πάτρα, αλλά υπήρχε αστυνομική δύναμη έξω από το «Αστήρ Παλλάς».



ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου