Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δώρα 22 εκ. ευρώ της Αννας Νταλάρα στους συνδικαλιστές!




Η αρμόδια για την εργασία υφυπουργός στην εποχή του ΔΝΤ υπέγραψε υπερωρίες έως και 40 ωρών ανά μήνα που θα κοστίσουν 2,7 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011 αλλά κι επιχορηγήσεις 19,2 εκατ. ευρώ στα Σωματεία των εργαζόμενων.




Την στιγμή που το σύνολο του ελληνικού λαού καλείται σε αιματηρές θυσίες, άθικτα παραμένουν τα οικονομικά προνόμια που απολαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Κι αυτό μάλιστα δια χειρός της αρμόδιας υφυπουργού Εργασίας κας. Άννας Νταλάρα. Όπως σήμερα παρουσιάζουμε ούτε λίγο, ούτε πολύ..................
 19,2 εκατ. ευρώ θα δαπανηθούν συνολικά σε επιχορηγήσεις προς τις εργατοϋπαλληλικές οργανώσεις μέσα στο 2011 από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας με υπογραφή της κυρίας υφυπουργού. Πρόκειται για χρήματα που θα διανεμηθούν στις διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως είναι για παράδειγμα ο Σύλλογος Υπαλλήλων υπουργείου Εργασίας ή ο Πανελλήνιος Σύλλογος προσωπικού εργατικής Εστίας. Κοινώς η κυβέρνηση δια χειρός της υφυπουργού κας Άννας Νταλάρα για να διατηρεί κοινωνικές ισορροπίες και να μην δει τη συμμετοχή κι άλλων συνδικάτων στις κινητοποιήσεις και τις ογκούμενες πορείες διαμαρτυρίας για το Μνημόνιο, από την πίσω πόρτα δεν φείδεται να δώσει πολύ χρήμα κι ας ζητά κατόπιν θυσίες από τον υπόλοιπο λαό για «συμμάζεμα του Κράτους». Θα πρέπει να τονίσουμε πως οι πόροι αυτοί διαχειρίζονται από συγκεκριμένα πρόσωπα όπως ο γνωστός για τις σχέσεις του με το κυβερνών κόμμα πρόεδρος των εργαζόμενων στο υπουργείο Εργασίας κ. Ηλίας Κιούλος. O Γορτύνιος συνδικαλιστής μάλιστα συμμετέχει ενεργά σε πολιτικές εκδηλώσεις υποψηφίων βουλευτών της ιδιαίτερης πατρίδας του ενώ αποτελεί σύμφωνα με πηγές τον «κυματοθραύστη» της κάθε πολιτικής ηγεσίας στον τομέα ευθύνης του.



ΠΗΓΗ: iefimerida.gr



Είναι δυνατόν αυτή η είδηση να αληθεύει;Από τη μία ξεζουμίζουν τους Ελληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους,ακούμε για νέα μέτρα και φορολογίες κι από την άλλη δίνουν αφειδώς χρήματα δια της πλαγίας οδού στους συνδικαλιστές ώστε να κρατάνε το στόμα τους κλειστό;



Ακόμα και το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ σκέφτονται να περικόψουν,τα φαρμακεία και οι προμηθευτές των νοσοκομείων είναι απλήρωτοι με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία ασφαλισμένων και αρρώστων κι αυτοί βουλώνουν στόματα από το παράθυρο;Σήμερα κιόλας να διευκρινιστεί τι είδους παροχές είναι αυτές προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις κι αν υπάρχει έστω και δόση αλήθειας στο δημοσίευμα να ξεκουμπιστούν όλοι τους!



ΠΗΓΗ: zeidoron.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου