Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μέτωπο κατά Πάγκαλου.




Το «Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής», του οποίου ηγείται ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος κατηγορεί τον Θόδωρο Πάγκαλο ότι «έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις συνεχείς δηλώσεις του εναντίον των κοινωνικών αντιστάσεων και της Αριστεράς».




Σήμερα, ο κ. Πάγκαλος στοχεύει στον ΣΥΡΙΖΑ, χθες ήταν το ΚΚΕ και..............
 διαρκώς βρίσκεται στο στόχαστρό του ο αντιστεκόμενος λαός, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το «Μέτωπο» και προσθέτει ότι:



«Πρόκειται για αξιοποίηση από την κυβέρνηση του αναμφισβήτητου ξεπεσμού και των συνεχών ψευδολογιών του ή ακόμη χειρότερα για ρόλο εντός σχεδιασμένης κυβερνητικής προπαγάνδας; Μικρή σημασία έχει. Η συμπεριφορά του αντιπροέδρου της χειρότερης και πιο σκληρής κυβέρνησης ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα αναδεικνύει ακόμη μια πτυχή των πολιτικών της επιλογών, η οποία θα ήταν σίγουρα κωμική εάν δεν ήταν επικίνδυνη».



«Η Αριστερά δεν οφείλει καμιά εξήγηση και καμιά αποσαφήνιση των προθέσεων και των στόχων της προς αυτή την κυβέρνηση, τον αντιπρόεδρο της και τα φίλια προς αυτήν ΜΜΕ», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει σημειώνοντας ότι η Αριστερά:



«Οφείλει να βρει τους τρόπους να στηρίξει αποτελεσματικά τις πολύμορφες εκφράσεις αντίστασης του λαϊκού παράγοντα, που και σήμερα, με αφορμή την 25η Μάρτη, εκδηλώθηκαν πανελλαδικά, ώστε να γενικευτούν και να γίνουν νικηφόρες. Ώστε η πλατεία Συντάγματος και κάθε μικρή και μεγάλη πλατεία της χώρας να γίνει ‘πλατεία Ταχρίρ’ και η κυβέρνηση αυτή να φύγει το συντομότερο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου