Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Πεταλωτής επιβεβαίωσε στη ΝΕΤ ότι οι υπουργοί τρέμουν την παρέλαση και προανήγγειλε συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού




































Με αυτό το δημοσίευμα το Παρόν της Κυριακής μας αποκάλυπτε πως οι υπουργοί τρέμουν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου γιατί φοβούνται πως θα γίνουν στόχοι των αγανακτισμένων πολιτών.

Κι απόψε στο δελτίο της ΝΕΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κύριος Πεταλωτής ήρθε να το επιβεβαιώσει πλήρως ζητώντας από τον εκπρόσωπο του Συνασπισμού κύριο Σκουρλέτη να δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουν επεισόδια μεθαύριο στις παρελάσεις εις βάρος πολιτικών κι αν γίνουν να τα καταδικάσει προκαταβολικά!!!

Νωρίτερα ευθυγραμμισμένος στη λογική Πάγκαλου...............
 ξαναμίλησε για μπαχαλάκηδες περιφερόμενους αγανακτισμένους πολίτες,οι οποίοι καθοδηγούνται από το Συνασπισμό και θέλουν να απαξιώσουν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό!

Στο ίδιο δελτίο και θέλοντας να στηλιτεύσει το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών που διαμαρτύρονται με συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια των πολιτικών δεν δίστασε να γνωστοποιήσει από τηλεοράσεως τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού που προπαγανδίζει το fimotro.

Μήπως το ΕΣΡ πρέπει να καλέσει κι αυτόν και να του βάλει πρόστιμο για προτροπή σε διαδήλωση όπως έκανε με το EXTRA 3 για τη συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Σημίτη;

"Σύντροφε" Πεταλωτή μετά φταίει ο Χίος που σε κράζει;



πηγη:greekvoices

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου