Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ποιός έιναι ο νεαρός Αρμένιος με Βρετανική υπηκοότητα που θα διαχειριστεί τα 50 δις ευρώ των αποκρατικοποιήσεων;

Σ.Σ. Για ψάξτε το Joachim Uregian ίσως βρείτε πιό πολλά στοιχεία..


(εμείς θα τα πούμε σύντομα..)



Μέγα θέμα με τον 31χρονο Αρμένιο, που επέλεξε η κυβέρνηση ως σύμβουλο αποκρατικοποιήσεων.

Το όνομά του και την εταιρεία του συγκρατήστε τα! Θα ακούγονται πολύ από δω και πέρα.

Στη συνέχεια σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία για να καταλάβετε τι συμβαίνει, αλλά νωρίτερα, θα σας παρουσιάσουμε τον ίδιο:

Λέγεται Chris Uregian και η εταιρεία-φάντασμα CC&C ADVISORS LTD.

Ο σύμβουλος λοιπόν, που θα παίξει με 50 δισεκατομμύρια είναι αυτός:.............







Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, (με μια μικρή επιφύλαξη συνωνυμίας), έχει στο f/b ως πόλη εργασίας την Αθήνα κι έχει το ..


.πλεονέκτημα, να είναι μέλος της "Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα". Ρε μανία αυτοί οι σοσιαλιστές με τις Μ.Κ.Ο. !



Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία του είναι μόνο 4 μηνών κι έχει μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα ! Όμως, όπως λέει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, "αυτή τη στιγμή είναι ένας σκληρά εργαζόμενο σύμβουλος του Υπουργείου Οικονομικών". Πού τους βρίσκετε όλους αυτούς ρε; Ή μήπως είναι "μπροστινός" κι από πίσω υπάρχουν άλλοι, πιό ξύπνιοι;





Το εξής απίστευτο, παρανοϊκό συμβαίνει η ίδια έταιρεία να μην έχει ούτε τηλεφωνικό κέντρο, ούτε fax ούτε εταιρικό site

www.intared-directory.com/company119979/CCandC_ADVISORS_LTD
 
 
 
 




Ερώτηση κατέθεσε ο Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, με την οποία αναφέρει τα εξής: « Με βάση την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων & Αποκρατικοποιήσεων υπ’ αριθ. 165/26.02.2011, εξουσιοδοτήθηκε ο Υπουργός Οικονομικών, για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου, να υπογράψει σύμβαση με την εταιρεία CC&C Advisors Ltd, με έδρα το Λονδίνο. Σύμφωνα με την απόφαση, το Σχέδιο Σύμβασης που επισυνάπτετο σε αυτήν, εγκρίθηκε με την ίδια απόφαση και το εν λόγω έργο αφορά «την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σχετικά με το σχεδιασμό, παρακολούθηση, συντονισμό και υλοποίηση του προγράμματος αναδιαρθρώσεων και αποκρατικοποιήσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης».




Πέραν των ως άνω αναφερόμενων συγκεκριμένων αποφάσεων, που εμπεριέχονται στην σχετική απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής και η οποία έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο της κυβέρνησης στις 11/03/2011, δεν υπάρχει το σχετικό επισυναπτόμενο σχέδιο σύμβασης, αλλά ούτε και κάποια αναφορά σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ή τις ενέργειες που προηγήθηκαν από πλευράς της κυβέρνησης προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον, πριν ληφθεί η σχετική απόφαση. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική βάση δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, η εταιρεία CC&C Advisors Ltd συστάθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2010 και προφανώς δεν υπάρχουν οικονομικά στοιχεία αξιολόγησης των εργασιών της.







Με βάση τα παραπάνω δεδομένα,







Ερωτάται ο κ. Υπουργός







1. Γιατί δεν αναρτήθηκε στο «Διαύγεια», ως επισυναπτόμενο, η σχετική σύμβαση με την εταιρεία CC&C Advisors Ltd, που εγκρίθηκε με βάση τη σχετική απόφαση 165/26.02.2011; Παρακαλώ για την κατάθεση του σχετικού εγγράφου της σύμβασης, καθώς και κάθε άλλου επίσημου εγγράφου (αλληλογραφία, πρακτικά συζητήσεων, e-mail κ.ο.κ.) που υπήρξε σε σχέση με την εν λόγω συνεργασία.







2. Από πλευράς της Ελληνικής Κυβέρνησης, ποιο νομικό γραφείο χειρίστηκε την υπόθεση; Ποιοι κυβερνητικοί παράγοντες ενεπλάκησαν στις διαπραγματεύσεις ή/και συζητήσεις που προηγήθηκαν της απόφασης έγκρισης της σύμβασης;







3. Με βάση ποια κριτήρια επελέγη η συγκεκριμένη εταιρεία; Ποια ακριβώς είναι η σχετική με το αντικείμενο εμπειρία της εταιρείας αυτής; Με δεδομένο ότι η εταιρεία ιδρύθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, 2010, πως είναι δυνατόν να υπάρχει η απαραίτητη εμπειρία στο νομικό αυτό πρόσωπο; Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας αυτής και ποια φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν ή πρόκειται να συμμετέχουν στην παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών; Παρακαλώ καταθέστε τα έγγραφα που πιστοποιούν την εμπειρία της εταιρείας, καθώς και τα βιογραφικά σημειώματα των συμμετεχόντων



Με πληροφορίες από το olympia.gr

 
Σε λιγο θα σας αποκαλύψουμε το blog του με το όνομα "Καλλιτεχνία Κλανιάς"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου