Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Κυνήγησαν με τσεκούρια και πέτρες… μοντέλα στην Ανθούσα






Επεισοδιακή ήταν η επίδειξη μόδας με γούνες που έγινε σε εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας. Την ώρα που γνωστά μοντέλα άρχισαν να αποχωρούν, μέλη οικολογικών οργανώσεων διαμαρτυρήθηκαν έντονα και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.



Την απίστευτη εμπειρία σίγουρα θα την θυμούνται για καιρό τα γνωστά μοντέλα που βρέθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο της Ανθούσας. Από τις 10.00 το πρωί τα μοντέλα παρουσίαζαν στους εκθέτες και το κοινό τις καινούριες δημιουργίες από γούνες και γούνινα παλτό.



Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι μια ομάδα οικολόγων...................
 που αποτελούνταν περίπου από 50 άτομα απέκλεισαν την έξοδο του εκθεσιακού χώρου και δεν άφηναν τα μοντέλα να αποχωρήσουν



Αστυνομικές δυνάμεις και διμοιρίες των MAT χρειάστηκε να έρθουν για να φυγαδευόσουν τα μοντέλα. Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι, όπως μας αποκάλυψαν τα μοντέλα που ήταν παρόντα στις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκαν από τους οικολόγους , είδαν να πετούν προς το μέρος τους μπογιές, πέτρες και να τις απειλούν.



Οι άνδρες της αστυνομίας μαζί με τις διμοιρίες των MAT που είχαν αποκλείσει το εκθεσιακό κέντρο απώθησαν στους γύρω δρόμους τους διαμαρτυρόμενους οικολόγους οι όποιοι λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα αποχώρησαν από τον χώρο.



Οι οικολόγοι πάντως ανανέωσαν το ραντεβού τους αφού η έκθεση με είδη γουνών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.



ΠΗΓΗ: lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου