Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα "έψαλλαν" και στον Γιάννο Παπαντωνίου

Θεατές στο θέατρο Αθηνών επιτέθηκαν φραστικά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου. Δείτε τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Μετά τις φραστικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος δέχτηκε και επίθεση με γιαούρτια, το τελευταίο θύμα της οργής του κόσμου υπήρξε ο Γιάννος Παπαντωνίου.




Το περιστατικό διαδραματίστηκε στο ......
θέατρο Αθηνών, όπου βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννος Παπαντωνίου για να παρακολουθήσει την παράσταση "Σλουθ", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.



Αρκετοί θεατές άρχισαν να του φωνάζουν "έξω", "ντροπή", "φύγε" τη στιγμή που κατευθυνόταν στη θέση του.



Φαίνεται πως το σχόλιο του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, "θα μας πάρουν όλους με τις πέτρες" ήταν προφητικό εάν συνυπολογίσουμε τα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα.



Σε επικοινωνία του News247.gr με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση Σλουθ, ο ηθοποιός επισήμανε ότι τάσσεται κατά τέτοιων εκφράσεων διαμαρτυρίας.



"Ακούσαμε φωνές, ενώ βρισκόμασταν πίσω. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν τις εγκρίνω από όποιον και αν προέρχονται σε όποιον και αν κατευθύνονται",

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου