Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Νέα κόντρα για τις διαρροές μέσω blogs περί πτώχευσης




Νέα, σκληρή αντιπαράθεση κυβέρνηση – ΝΔ με αφορμή τις αιχμές που άφησε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, περί εμπλοκής της ΝΔ στη διαρροή σε blogs των πληροφοριών περί πτώχευσης της Ελλάδας.



«Δε θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι προέρχεται από πολιτικούς αντιπολιτευτικούς κύκλους. Γιατί αυτό θα ισοδυναμούσε με...
 εθνική προδοσία εάν αυτό αποδειχτεί», ανέφερε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.



Επιπλόεν, ο κ. Καρχιμάκης επεσήμανε ότι στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός πέτυχε ένα πολύ μεγάλο στόχο, τον οποίο «πάρα πολλοί τον αμφισβητούσαν» και συμπλήρωσε ότι μια μέρα πριν τη σύνοδο, «πάρα πολλά Μέσα μιλούσαν για μια αποτυχία».



Σε παρέμβαση του δημοσιογράφου ότι ανάμεσα στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν ήταν η «χρεοκοπία», ο κ. Καρχιμάκης παρατήρησε: «Και διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs που, από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους, δεν θέλω να το πιστέψω, από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό».



ΝΔ: «Κρυφή» αντζέντα



Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κάλεσε το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, σε διαφορετική περίπτωση – όπως είπε – θα είναι συκοφάντης.



Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για «κρυφή ατζέντα», η οποία περιλαμβάνει και νέα μέτρα, και πρόσθεσε: «Ζητάμε να μάθουμε αν θα υπάρχουν νέοι όροι και τι δεσμεύσεις έχει αναλάβει η κυβέρνηση για νέα μέτρα. Ο εκπρόσωπος της κ. Μέρκελ μιλά συγκεκριμένα για την Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.



Απαντώντας σε εκτίμηση δημοσιογράφων για το ότι υπάρχουν διαφοροποιήσεις στις πρόσφατες δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής, ο κ. Μιχελάκης απέρριψε αυτές τις εκτιμήσεις, τονίζοντας πως δεν δέχεται αφηρημένες έννοιες οι οποίες δεν προσδιορίζουν συγκεκριμένα πράγματα, και οι οποίες -όπως είπε- «προέρχονται από την κυβέρνηση με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου