Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

O πρώην Συνήγορος του Πολίτη, Δήμαρχος Αθηναίων και λάτρης των λαθρομεταναστών, έγινε πολέμιος των Ελλήνων διαδηλωτών.




Ο πρώην Συνήγορος του Πολίτη έγινε και πρώην «επαναστάτης», αφού στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο Γιώργος Καμίνης είπε ότι αν και δεν είναι υπέρ της «δημοκρατίας του καναπέ», θα ήθελε τα κόμματα να φέρουν νόμο που θα αφορά στις συναθροίσεις. (Αυτές τις ''συναθροίσεις'' που κάθε τρεις και λίγο επιχειρούν να τις απαγορεύσουν με νόμους, μόνο Χούντα θυμίζουν πρέπει να πούμε στον κύριο λαθροδήμαρχο)



«Οι διαδηλώσεις επιβαρύνουν ήδη την επιβαρυμένη ζωή του κέντρου», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων στην επιτροπή Περιβάλλοντας κατά τη διάρκεια ...


συζήτησης για την αναβάθμιση του κέντρου.

Έτσι, απ'ότι φαίνεται ο Δήμαρχος κινείται στην ίδια γραμμή που ακολουθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος.



Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε υποσχεθεί να φέρει πρόταση νόμου για να λύσει τα χέρια της κυβέρνησης ώστε οι διαδηλώσεις να γίνονται μόνο σε ένα διάζωμα του οδοστρώματος. Την πάσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ είχε δώσει ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί πως υπάρχουν μερικοί που διαδηλώνουν συστηματικά, κλείνοντας δρόμους, πλατείες και λιμάνια. Απόψεις που άρεσαν πολύ στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις υιοθέτησε.





Ωραία, κρατήστε τους λαθρομετανάστες να διαδηλώνουν και να προσεύχονται όπου θέλουν και μαντρώστε τους Έλληνες. Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από όλους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου