Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ Άγρια καταδίωξη στα Πατήσια - Κακοποιοί πυροβόλησαν και πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ - Πανικός στην περιοχή

- Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός


- Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα αλλά όχι κουκούλες

- Απείλησαν διερχόμενο οδηγό να τον σκοτώσουν και του έκλεψαν το φορτηγό

- Αποκλεισμένη ολόκληρη η περιοχή των Άνω Πατησίων από αστυνομικές δυνάμεις

- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Πανικός επικρατεί στην περιοχή των Άνω Πατησίων όπου προηγήθηκε άγριο πιστολίδι μεταξύ ανδρών της ομάδας Δίας και κακοποιών. Όλα ξεκίνησαν......
 στη συμβολή των οδών Παντελή Μακρή και Χαλκίδος, όπου κατά πάσα πιθανότητα τρεις κακοποιοί μάλλον κρατώντας καλάσνικοφ περιφέρονταν στην περιοχή.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, οι τρεις κακοποιοί που φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα ετοιμαζόντουσαν να κάνουν ληστεία σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.



Τυχαία βρέθηκαν στην περιοχή μία περιπολία από άνδρες της Ομάδας Δίας, ο αριθμός των οποίων ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί. Οι κακοποιοί όταν είδαν μπροστά τους τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ εναντίον τους και σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός.



Οι κακοποιοί που σημειωτέον δεν φορούσαν κουκούλες, τράπηκαν σε φυγή με τα πόδια παρατώντας το αυτοκίνητό τους εκεί μάρκας SCODA. Τρέχοντας οι κακοποιοί σταμάτησαν ένα φορτηγό και κόλλησαν το όπλο στον κρόταφο του οδηγού, καταφέρνοντας έτσι να τον κατεβάσουν και κλέψουν το φορτηγό με κατεύθυνση τα Άνω Λιόσια.



Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Έρευνες επίσης γίνονται και στο αυτοκίνητο που παράτησαν οι 3 κακοποιοί.



Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι τεράστια μιας και υπάρχει η υποψία οι κακοποιοί αυτοί να είναι οι ίδιοι που πριν από λίγες ημέρες σκότωσαν δύο νέους αστυνομικούς της ομάδας Δίας στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου