Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Mαθήματα ελληνικού γιαουρτώματος



Ανήκω κι εγώ στην πλειοψηφία που απόλαυσε σαδιστικά το γιαούρτωμα και τα μπινελίκια στον Πάγκαλο, δεν το κρύβω. Αυτή η ταπείνωση, το «χάλασμα» της βραδιάς και η άσχημη εικόνα των ΜΑΤ να παρατούν τα μπλόκα στην Κερατέα για να τον προστατέψουν, ήταν μια μεγάλη επικοινωνιακή ήττα για τον αντιπρόεδρο και μια μικρή στιγμή..........


ηδονής για εμάς.



Αν θυμάμαι καλά, ο Πάγκαλος δήλωσε σε ένα συνέδριο πως θα αποχωρήσει από την πολιτική μετά το πέρας της θητείας του. Η είδηση πέρασε στα ψιλά, επομένως ελέγχεται για την αξιοπιστία της. Αλλού ακούω πως είναι ήδη υπ’ατμόν από την κυβέρνηση, ειδικά μετά το αντάρτικο της συζύγου του. Δεν κάθομαι να τα διασταυρώσω, γιατί αδιαφορώ πλήρως για το τι θα κάνει. Η δική μας απάντηση στον πολιτικό Πάγκαλο, είναι το γιαούρτωμα. 35 χρόνια δεν τιμωρήθηκε ποτέ μέσω της κάλπης και όλη η οργή διοχετεύθηκε στο γιαούρτι.







Το παρελθόν έδειξε πως το γιαούρτωμα είναι μια ανώδυνη πράξη (εκτός αν επιστρέψει ο νόμος 4000) που δίνει εφήμερη χαρά, αλλά μέχρι εκεί. Άντε πάμε να σας παραδώσω (και «νίντζα μόρφωσης» παρακαλώ) μαθήματα ελληνικού γιαουρτώματος:













πηγη:kataggeilte.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου