Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βεκρής: Ο Μαρινάκης δυσφημεί το ποδόσφαιρο

Καλά κρατεί η ανοιχτή κόντρα μεταξύ των διοικήσεων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του “τριφυλλιού”, ο αντιπρόεδρος της “πράσινης” ΠΑΕ, Τζόνι Βεκρής, επιτέθηκε εκ νέου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο κατηγόρησε για δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Παράλληλα, ο Αντώνης Αντωνιάδης σημείωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει η ομάδα στιβαρή διοίκηση, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ...
 δεν θα φύγει το καλοκαίρι.
“Ο Παναθηναϊκός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό με έργα, ενώ ο Μαρινάκης το δυσφημεί με έργα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά μαθαίνω ότι υπάρχουν κάποιες διαρροές σε ιστοσελίδες και απ' ό,τι φαίνεται, ο κύριος Μαρινάκης θέλει κάθε συγκέντρωση στα θεσμικά όργανα να εξελίσσεται σε προσωπικό του σόου”, ήταν τα λόγια του Τζόνι Βεκρή.




Από την πλευρά του ο Αντώνης Αντωνιάδης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα της διοίκησης, αφού από την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα στις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι επί της ουσίας ακέφαλος, αφού πορεύεται με υπηρεσιακή διοικούσα επιτροπή: “Πρέπει όσο δυνατόν πιο σύντομα να αποκτήσει στιβαρή διοίκηση ο Παναθηναϊκός. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί άλλος”.



Σχετικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ και τις τάσεις φυγής που έχει εμφανίσει το τελευταίο διάστημα, ο “ψηλός” σχολίασε: “Εκτιμώ ότι δεν θα φύγει ο Σισέ. Έχει αγαπηθεί και έχει αγαπήσει τον κόσμο της ομάδας. Είναι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και το έχει αποδείξει”.



Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο τερματοφύλακας των “πρασίνων” τόνισε ότι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπάρχει μεγαλύτερη συσπείρωση στα αποδυτήρια, ενώ για τους εφεξής στόχους της ομάδας συμπλήρωσε: “Πρέπει να νικήσουμε και στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια. Ο στόχος είναι πλέον να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ για να παίξουμε και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου